55″ TCL 4K UHD HDR TV with SMART TV 3.0 code 3146 - Γαρίτος Ηλεκτρικά Καρδίτσα
SUBTOTAL :

Follow Us

Τηλεόραση
55″ TCL 4K UHD HDR TV with SMART TV 3.0 code 3146

55″ TCL 4K UHD HDR TV with SMART TV 3.0 code 3146

Τηλεόραση
Short Description:

πληροφοριες

Λεπτό πλαίσιο

Το λεπτό προφίλ και το λεπτό πλαίσιο ομορφαίνουν την τηλεόραση είτε είναι σε λειτουργία είτε όχι. Οι εικόνες στην οθόνη ζωντανεύουν καθώς η προσοχή σας επικεντρώνεται στην τηλεόραση, η οποία σας προσφέρει την καλύτερη οπτική εμπειρία από ποτέ.
HDR Το HDR προσφέρει μεγαλύτερη αντίθεση εικόνας, βελτιώνει τις λεπτομέρειες της εικόνας και ζωντανεύει τα χρώματα. Αποτελεί αναβάθμιση του τρέχοντος προτύπου σήματος τηλεοπτικού προγράμματος. Χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό αλγόριθμο, ο οπισθοφωτισμός της τηλεοπτικής οθόνης ρυθμίζεται αυτόματα και μειώνεται για να ενισχύσει τη μέγιστη φωτεινότητα των αντικειμένων στην οθόνη, παρέχοντας έτσι ένα πολύ ευρύτερο φάσμα φωτεινότητας.
  
4K UHD

Οι τηλεοράσεις TCL 4K UHD αναπαράγουν με καταπληκτική λεπτομέρεια όλες τις αποχρώσεις του φωτός, φυσικά χρώματα για μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία θέασης μέσω 3.840 x 2.160 pixel (4 x τον αριθμό των pixel σε τηλεοράσεις Full HD).

Dolby Audio

Αυξήστε τη συναρπαστικότητα της ψυχαγωγίας σας με τον ενισχυμένο ήχο του Dolby Audio. Προσφέρει κρυστάλλινη καθαρότητα, εύκολο στην ακρόαση διάλογο, εξαιρετική λεπτομέρεια και ρεαλιστικό ήχο surround για να κάνει ακόμα καλύτερη την ψυχαγωγία που αγαπάτε.

T-Cast


Το T-Cast είναι το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό αποκλειστικότητα της TCL. Σας επιτρέπει να χειρίζεστε τηλεόραση χρησιμοποιώντας ένα smartphone, να πραγματοποιείτε λήψη στιγμιότυπου (screenshot) κάποιας σημαντικής στιγμής του τηλεοπτικού προγράμματος και να την μοιράζεστε στα κοινωνικά δίκτυα, να προβάλλετε τις τελευταίες ταινίες και δραματικές σειρές σε μια μεγαλύτερη οθόνη και επίσης να μεταδίδετε εικόνα και ήχο σε μια κινητή συσκευή, να μπορείτε να απολαμβάνετε τη διασκέδαση χωρίς διακοπή σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.

TCL TV+ APP Store


Η τελευταία έκδοση του App Store της TCL TV+ APP Store σάς προσφέρει μια πλήρη σειρά εφαρμογών, περισσότερες από 300 εφαρμογές από video-on-demand, κοινωνικά δίκτυα, gaming, μουσική και photo sharing που επιτρέπει την αλληλεπίδραση μεταξύ τηλεοπτικών συσκευών και κινητών συσκευών.

Netflix

Ως ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά τηλεοπτικά κανάλια στον κόσμο με μια τεράστια ποικιλία δημοφιλούς περιεχομένου, το Netflix έχει να προσφέρει κάτι σε όλους. Μπορείτε να παρακολουθήστε τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν προταθεί αποκλειστικά για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων πρωτότυπων σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ του Netflix.


YouTube

Με το YouTube, μπορείτε να δείτε τι παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος– από τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο μέχρι τα πιο trending βιντεοπαιχνίδια, προγράμματα ψυχαγωγίας, ειδήσεις και πολλά ακόμη. Εγγραφείτε στα κανάλια που αγαπάτε, μοιραστείτε με τους φίλους σας και παρακολουθήστε σε οποιαδήποτε συσκευή.