Ηλιακός ηλιακοί θερμοσίφωνες prismatherm Χαμηλού τύπου code 3191 - Γαρίτος Ηλεκτρικά Καρδίτσα
SUBTOTAL :

Follow Us

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
 Ηλιακός ηλιακοί θερμοσίφωνες prismatherm Χαμηλού τύπου code 3191

Ηλιακός ηλιακοί θερμοσίφωνες prismatherm Χαμηλού τύπου code 3191

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
Short Description:

πληροφοριες

 Ηλιακός ηλιακοί θερμοσίφωνες prismatherm Χαμηλού τύπου


Τεχνικά χαρακτηριστικά συλλέκτη:

1. Ενιαίο προφίλ αλουμινίου με γωνιοκοπή ακριβείας χωρίς μεταλλικά ή πλαστικά εξαρτήματα σύνδεσης στις γωνίες εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη στεγανοποίηση συνδυάζοντας την στιβαρή κατασκευή με την υψηλή αισθητική.
2. Ανάγλυφη εξέλαση αλουμινίου με το λογότυπο της Prismatherm δηλώνοντας έτσι την γνησιότητα κατασκευής των προϊόντων της εταιρείας.
3. Η πίσω πλευρά του συλλέκτη είναι ενιαία χωρίς πριτσίνια ή βίδες συγκράτησης.
4. Το κρύσταλλο είναι ασφαλείας (tempered glass) πάχους 3,2mm υψηλής απορροφητικότητας 91% ανθεκτικό ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αντοχή σε κρούσεις, χτυπήματα, πτώση από χαλάζι κ.λ.π.
5. 0 επιλεκτικός απορροφητής Prismatherm είναι κατασκευασμένος με την μέθοδο τεχνολογίας Laser υψηλής απορροφητικότητας 95% και χαμηλής εκπεμψιμότητας 5%. Το μεταλλικό επιλεκτικό φύλλο καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια του παραθύρου στον συλλέκτη για αυξημένη απορροφητικότητα διασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση.
6. 0 συλλέκτης είναι μονωμένος με πετροβάμβακα 40mm (50 kg/m3) επικαλυμμένος με μαύρο υαλοΰφασμα Θερμικής αγωγιμότητας λ=0,038 (DIN 56612, μέτρηση στους 0°C) στην πλάτη και πλευρικά του συλλέκτη.
7. Η συγκράτηση και στεγανοποίηση του κρυστάλλου γίνεται εσωτερικά με σιλικονούχα κόλλα και εξωτερικά με λάστιχο EPDM με προστασία UV.
8. Στο εσωτερικό του συλλέκτη κυκλοφορεί ειδικό θερμικό υγρό προπυλενογλυκόλης εξασφαλίζοντας την προστασία του υδροσκελετού από το παγετό, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη απόδοση του.
9. Η στήριξη του συλλέκτη πάνω στην βάση επιτυγχάνεται με ειδικά εσωτερικά σπειρώματα διάστασης Μ6 τα οποία είναι ενσωματωμένα στο άνω και κάτω μέρος του συλλέκτη για γρήγορη και ασφαλή πρόσδεση αποφεύγοντας οποιαδήποτε περίπτωση μετακίνησης του.
10. Βαλβίδα εξαερισμού απαραίτητη για την σωστή λειτουργία του συλλέκτη χωρίς να παρουσιάζεται το φαινόμενο της υγροποίησης.
11. 0 συλλέκτης συσκευάζεται με PVC Θερμοσυρρίκνωσης και προστατεύεται με γωνίες διογκωμένης πολυστερίνης για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.
12. Όλοι οι συλλέκτες της Prismatherm διαθέτουν κωδικό προϊόντος (serial number) σύμφωνα με τα πρότυπα του IS0 9001:2008.
13. Όλη η σειρά συλλεκτών PRISMA είναι πιστοποιημένη με το Ευρωπαϊκό σήμα ποιότητας Solar Keymark.